מגשי אירוח חלבי יכולים להתאים לאירועי גורמה פרטיים או מסחריים. המגשים נבחרים בקפידה על ידי אנשי המקצוע והם מותאמים מראש לצרכי הלקוח. בכל מגש יש מגוון רחב של מאכלים חלביים ומפנקים. יחד עם זאת, רוב הלקוחות לא יודעים לזהות את ההבדלים בין מגשי אירוח חלבי וכך נוצרת בעיה של תיאום ציפיות. על מנת לפתור את הבעיה רצוי להתייעץ מראש עם נציגי חברות קייטרינג ולברר על הבדלי עלויות, חומרי גלם ומאכלים בתוך כל מגש.
יש כמה סוגים של מגשי אירוח חלבי אליהם חשוב להתייחס. ראשית, הרבה לקוחות מעדיפים לפתוח את האירוע עם מגש ירקות ורק לאחר מכן להמשיך עם מגש גבינות משובחות. יש גם כאלה שמעניקים עדיפות למגש שיפודי דגים או סלמוו אפוי. שנית, רצוי לשלב בין מגשי הגבינות לבין סלטים ומאכלים נוספים. כך ניתן להבטיח מענה לצרכי הלקוחות ולהתאים את התפריט לקהל יעד מגוון. המגשים המומלצים הם בין היתר קערות דיפ, קציצות עדשים וטחינה, קרקרים, בלינצ'סים וכן הלאה.
כך תבנו אירוע חלבי מושלם
בחירה של מגשי אירוח חלבי משפיעה באופן ישיר על איכות האירוע. על מנת לבנות אירוע מושלם יש לחשוב על הפרטים הקטנים. רצוי להחליט עם איזה מגשים לפתוח את האירוע, מה להגיש בעת קבלת הפנים ובאיזה אופן להציע קינוחים. כדאי להתייחס לגיל הממוצע של האורחים וכמובן למסגרת התקציב. אפשר להתייעץ עם נציגי חברת קייטרינג לגבי מחירים של מגשי אירוח ורק לאחר מכן לקבל החלטות.
בסופו של דבר, הפקת אירוע היא תהליך מורכב שבו בוחרים מגשי אירוח מכל הסוגים. התפקיד שלכם בתור בעלי האירוע הוא למצוא את המגש שהכי מתאים לקהל היעד ולציפיות שלו.